Trends Pasen 2015

Ben je op zoek naar de nieuwe trends voor Pasen 2015? Stop met zoeken: hieronder lees je alles wat je wilt weten!

Dé kleuren voor Pasen (en ook het voorjaar) zijn lichte pasteltinten, zoals roze, geel, groen en oranje. Dus geen harde ‘snoep’-kleuren. Pastelkleuren geven een zomerse en sfeervolle touch aan je kamer.

Je kunt eindeloos de kleuren combineren, maar ook kiezen voor twee tinten die passen in je interieur, zoals roze en creme-wit of lichtblauw met taupe.

Laat de winkels even links liggen en ga lekker zelf aan de slag. Het is gemakkelijker dan je denkt: een paastak versieren of eieren schilderen bijvoorbeeld.

Je kunt het volledig naar je eigen wens maken, het is niet duur en een leuke bezigheid voor de saaie zondagmiddag. En veel decoratie hoef je echt niet te hebben: enkele eyecatchers in huis is meer dan voldoende!

Bekijk hier alvast wat inspiratie voor leuke paasdecoratie.

Zoals al enkele jaren het geval is, gaat ook 2015 weer een stukje terug naar de natuur. Denk hierbij aan bijvoorbeeld hout, takken of bloemen. Enkele ideeën:

  • paastak
  • paasboom
  • eieren beschilderen met natuurlijke verf
  • houten paasaccessoires, zoals een paashaas, vogeltjes, vogelnestjes (die je versiert in de pasteltinten)
  • paaseieren haken of breien (hier hoe je kerstballen haakt en pas dit toe op een ovale vorm)
  • echte lentebloemen
  • accessoires met bloemenprintjes in de pastelkleuren

Ja, ook de cupcakes zijn nog steeds een grote favoriet. Gemakkelijk om te maken én nog heerlijk ook. Bekijk hier wat voorbeeldfoto’s van leuke paascupcakes.

Bak zelf wat lekkere broodjes erbij (in de vorm van een paashaas), zet er een heerlijk vers en geschilderd eitje naast en klaar ben je! Lees hier nog wat inspiratie voor het dekken van een feestelijke (paas)tafel.

Trends pasen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WonenWonen