Alle meubels die je nodig hebt voor een sfeervolle tuin

Alle meubels die je nodig hebt voor een sfeervolle tuin

Het is misschien niet iets waar je op dit moment mee bezig bent, aangezien het weer niet echt meezit, maar in het voorjaar wil je natuurlijk wel dat jouw tuin lekker sfeervol is ingericht. De winterperiode is vaak wel de beste tijd om op zoek te gaan naar nieuwe meubels of decoratieve voorwerpen voor in je tuin, aangezien de prijzen dan vaak lager liggen en er veel aanbiedingen zijn, bijvoorbeeld van oude collecties. In dit artikel zetten we de meest belangrijke tuinmeubels voor een sfeervolle tuin voor je op een rij!

Een comfortabele loungeset 

Ten eerste wil je natuurlijk een comfortabele loungeset in je tuin hebben, waar je hele zomerdagen op door kunt brengen, alleen of met het gezin. Zulke loungesets zijn in veel verschillende stijlen te vinden, of je nu op zoek bent naar een strakke loungebank van metaal of een landelijke loungeset van hout. Ook de prijzen variëren hierdoor uiteraard sterk. Ga niet zomaar voor de meest goedkope tuinmeubelen, want dit zegt vaak ook veel over de kwaliteit ervan. Kijk in plaats daarvan wanneer er oude collecties in de sale gaan bij betere woon- of tuinwinkels. Dit scheelt vaak ook een hoop geld, maar je krijgt er wel meubels van hoge kwaliteit voor terug. De Borek tuinmeubelen bij Solfelt zijn hier een goed voorbeeld van. Bij deze woonwinkel vind je een uitgebreid assortiment aan tuinmeubels van verschillende materialen en in alle prijsklassen. 

Parasols of zonneschermen

Wat je ook echt nodig hebt als je veel gebruik maakt van je tuin in de lente en zomer, zijn goede parasols of zonneschermen. In de zomer wil je immers niet constant recht in de hete zon zitten. Als je een overkapping in je tuin hebt, is dit natuurlijk niet zo’n probleem. Heb je geen overkapping, dan moet je op een andere manier de zon tegenhouden. Een goede parasol werkt niet alleen tegen de zon, maar zorgt ook dat je droog kunt zitten als er een bui langskomt. Zorg wel dat je een parasol koopt van hoge kwaliteit en van sterk materiaal, zoals een Borek parasol. Parasols van goedkoop materiaal zullen sneller kapot waaien en kunnen vaak ook niet goed tegen regen. Het voordeel van parasols ten opzichte van zonneschermen is dat je ze makkelijk kunt verplaatsen en dat ze in enorm veel kleuren verkrijgbaar zijn. Zo kun je ze altijd aanpassen op jouw tuin en huis. Met een parasol maak jij jouw loungeplek in de tuin helemaal af! 

Een mooie picknicktafel 

Er is niets fijner dan in de zomer gezellig met het hele gezin buiten te kunnen eten. Daar heb je natuurlijk wel een fijne picknicktafel voor nodig waar je met z’n allen aan kunt zitten. Ook als je bezoek hebt of een feest houdt, is een picknicktafel ideaal. Er bestaan zelfs picknicktafels voor 8 tot 12 personen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WonenWonen