Decoreren met kerststerren met verlichting

Decoreren met kerststerren met verlichting

Er is niets mooiers dan een hemel vol sterren, en hetzelfde kan gelden voor een interieur verlicht of een kerstboom versierd met kerststerren met verlichting. 

Elk type kerstster heeft zijn eigen unieke schoonheid en onderscheidende kenmerken. Sommige kerststerren met verliching kunnen worden opgevouwen om ze gemakkelijk op te bergen, sommige zien er overdag net zo geweldig uit als ‘s nachts, en andere kunnen zelfs worden verfraaid of geverfd om een ​​geheel eigen ontwerp te maken. We laten je alvast kennismaken met de verschillende soorten kerststerren met verlichting en decoratie-inspiratie voor Kerstmis.

Moravische kerststerren met verlichting

Traditionele Moravische sterlichten die worden gebruikt voor kerstversiering binnen of buiten, zijn meestal gemaakt van plastic. Elke ster heeft een naaf waarin de torenspitsen kunnen worden gedraaid. Deze kerststerren met verlichting worden van binnenuit verlicht. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en kunnen ook worden aangepast met meerdere torenspitskleurencombinaties. Enkele populaire ideeën voor kleurencombinaties zijn het mengen van de torenspitsen van effen rode en witte Moravische sterren om een ​​kerstthema te creëren of het combineren van de torenspitsen van paarse en gouden of amberkleurige sterren voor Halloween. Je kunt ook effen rode, witte en blauwe Moravische sterren naast elkaar hangen of de torenspitsen met elkaar mixen om drie decoratieve lichten met een patriottisch thema te creëren.

Sterrenlichtslingers 

Lichtslingers met stervormige versieringen zijn populair voor gebruik als slaapkamerverlichting en als decoratieve toevoeging aan kerstbomen. Sterrenlichtslingers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen, waaronder sterren van glas, metaal of acryl en lichtslingers op batterijen. Ze kunnen de trend van jaar zijn. 

Dimensionale stermotieven 

Een doorzichtige bekleding van acrylvezels omhult dit stevige sterframe, en briljante LED-lampen schijnen van binnenuit om een ​​multidimensionale decoratie te creëren die er van voren en van achteren geweldig uitziet. Dimensionale sterren kunnen hangend of rechtopstaand op de grond worden weergegeven.

Kerstboompieken  

Een klassieke aanvulling op elke boom, kerstboompieken in stervorm zijn mooie en opvallende decoraties. Sterboomtoppers zijn beschikbaar voor residentiële en gigantische commerciële kerstbomen. Sommige veranderen van kleur om een ​​dynamische lichtweergave te creëren, terwijl andere gefacetteerde hangers hebben die het licht binnenin versterken en een glinsterende weergave creëren.

Decoreren met kerststerren met verlichting

Welke kleur verlichting kerststerren kiezen?

Sterrenlichtdecoraties zijn verkrijgbaar in een groot aantal kleuropties, waarvan warm wit en koel wit de meest voorkomende zijn. Beslissen welke witte tint je wilt gebruiken in je kerstverlichting komt uiteindelijk neer op persoonlijke voorkeur, maar er zijn een paar situaties waarin je misschien de ene witte tint boven de andere wilt. Warmwitte led- en gloeilampen geven een gezellige gloed terwijl koelwitte led-sterlichten een helderwitte gloed produceren. Beide kleuropties zien er buiten geweldig uit. Als je binnenshuis echter wilt decoreren met sterverlichting, zal warm wit een aanvulling zijn op de gouden tinten die veel voorkomen in sfeerverlichting binnenshuis, terwijl koel wit licht misschien iets te fel is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WonenWonen