Wij kozen voor de unieke badkamermeubelen van Puurteak!

Het kiezen van nieuwe badkamermeubelen kan een hele klus zijn. Hoewel de uitstraling en stijl van een kast een grote rol speelt in de besluitvorming, moet je ook de kosten en kwaliteit in de gaten houden. Een badkamerrenovatie loopt al snel op tot enkele duizenden euro´s terwijl de gemiddelde levensduur ervan slechts 15 à 20 jaar is. Daarom is het materiaal van je badkamerkasten erg belangrijk. Het materiaal waarvan een badkamermeubel is gemaakt, bepaalt de duurzaamheid en daarmee de levensduur.

Maar wat is het beste materiaal voor badkamerkasten? Wij kozen voor het badkamermeubel teakhout van Puurteak!

Welke toepassingen heeft teakhout in de badkamer?

Teak wordt al eeuwenlang in de scheepsbouw gebruikt en presteert zeer goed in badkamers, terwijl het je omringt met warmte, textuur en authenticiteit wanneer het in deze kamer of een andere kamer van het huis wordt gebruikt. Niet alleen wordt teak gewaardeerd om zijn schoonheid, maar het is ook structureel veerkrachtig dankzij het natuurlijke olie- en siliciumgehalte. Dit is de reden waarom teak effectief vochtbestendiger en duurzamer is dan de meeste andere houtsoorten.

Vroeger waren badkamers gewoon en vaak harde, steriele plekken, maar dat is niet langer het geval. Door teak te gebruiken, kun je meer persoonlijkheid en het gevoel van een luxe spa in je badkamer creëren.

Wij kozen voor de unieke badkamermeubelen van Puurteak!

Teak wastafel

Teak’s exotische, verbluffende en gevarieerde lichte en bruine nerfkenmerken beloven een perfect materiaal te zijn voor een wastafel dat ook de ster kan zijn van je badkamerontwerp.

Teakhouten wastafels zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, diktes en formaten die kunnen worden aangepast aan de vereisten van je ontwerp. Naast zijn schoonheid heeft teak ook de natuurlijke waterafstotendheid die de meeste klanten wensen. Dat is een van de redenen waarom de soort een van de meest gewilde houten badkamermeubels is. De badkamermeubels van Puurteak.nl zijn ontworpen om te passen in iedere stijl van badkamer.

Wie zou deze teakhouten badkamermeubels moeten kopen?

Elke huiseigenaar die trots is op de presentatie van zijn woning, zal baat hebben bij de toepassing van teakhouten badkamermeubels. Ze zijn zowel structureel gezond, visueel aantrekkelijk als praktisch vanwege hun veerkracht en duurzaamheid. De edele eigenschappen van teak maken het tot een duurzaam product dat goed presteert bij goed onderhoud, waardoor teakhouten badkamermeubels een economische optie zijn. 

Teakhouten badkamermeubels worden ook aanbevolen voor commercieel gebruik, omdat ze, net als bij residentiële toepassingen, de algehele sfeer van een ruimte of bedrijf aanvullen. Teakhouten badkamermeubels zijn de ideale keuze voor spa’s, openbare douchefaciliteiten en zwembaden.

Teak producten worden gemaakt van een duurzame bron, waardoor ze een ecologisch bewuste keuze zijn. Puurteak waardeert het belang van de duurzaamheid van hun producten. Hiervoor kijken ze niet alleen naar de kwaliteit van het teakhout, maar houden ze ook rekening met het milieubewust omgaan van het gebruik van deze natuurlijke materialen. 

Duurzaam gerecycled teakhout

De teak badkamermeubelen zijn gemaakt van gerecycled teakhout dat afkomstig kan zijn uit oude huizen, scholen of fabrieken. Dit betekent dat er geen nieuwe boom gekapt hoeft te worden voor deze badkamermeubels van gerecycled hout. In plaats daarvan krijgen deze teakhouten planken en uit oude huizen een nieuw leven. Het gebruikte hout wordt opnieuw geschaafd en oude gaten worden opgevuld met stukken hout waardoor het geheel een prachtig karakteristieke uitstraling krijgt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WonenWonen