Wat zijn de meest populaire kinderbedden van dit moment? 

Wat zijn de meest populaire kinderbedden van dit moment? 

Er is een enorm aanbod aan kinderbedden, maar wat zijn de meest populaire kinderbedden van het moment? We nemen je in dit artikel graag mee naar de nieuwste trends en de meest gewilde klassiekers voor de slaapwereld van jouw prachtige kleine wondertje(s).

Houten kinderbedden

Altijd populair zijn houten kinderbedden en nu nog meer. Duurzaam, stevig en onderhoudsvriendelijk. Het zorgt voor een warme sfeer en de keuze in houten kinderbedden is enorm. Van een klassieke baby wieg, een hoogslaper tot aan het stapelbed, uit hout worden de mooiste creaties gemaakt. 

Het bedhuisje

Een zeer populair model houten kinderbed is het bedhuisje. Het bedhuisje is een stevig kinderbed met een (open) dakconstructie. Leuk voor de kleine om mee te spelen, zo kan je er bijvoorbeeld een laken overheen doen en heeft jouw kleine zijn eigen afgesloten huisje. Of versier het bed met slingers of een zelfgemaakte creatie van jouw kleine. 

Het staat gaaf in iedere kinderkamer en is een duurzaam bedje, want gedurende meerdere levensfases biedt het bedhuisje niet alleen een fijne slaapplaats, maar ook een leuke speelplek voor jouw kleine ontdekker.

Stapelbedden

Ook stapelbedden in een modern jasje zijn populair! De trend in stapelbedden is een breed bedje beneden en een trap naar het bovenste enkelbed. Het ziet er strak en toch warm uit in de kinderkamer. Er is nog een fijn ander voordeel, want meerdere kinderen kunnen beneden slapen. Heb je een (onverwacht) logeerpartijtje? Dan hoef je je geen zorgen te maken, want de kleine rakkers kunnen samen beneden slapen en lol maken. 

Voor een kindje dat alleen in de kamer slaapt, is het onderste gedeelte multifunctioneel. Het is heerlijk om op te spelen als je deze inricht als bedbankje. Zo zie je, je kan er alle kanten mee uit en het staat super trendy in de kamer van jouw kleintje.

Kajuitbedden

Een van de favorieten van nu zijn de kajuitbedden, ontstaan uit functionaliteit zijn ze er nu in alle vormen en maten. Het kajuitbed leent zich perfect voor een opgeruimde kinderkamer met zijn vele opbergmogelijkheden. Hiernaast kan je het zo inclusief maken als je wil. Een verhoogd kajuit bed met een tof trapje naar het matras heeft bijvoorbeeld ruimte voor een leuk bureautje voor de kleine aan het bed. Niet alleen een trendy en coole uitstraling, maar ook nog eens een flinke ruimtebesparing. 

Ook kajuitbedden zijn ook een duurzame keuze en duurzaam dit is de grootste trend van het moment! Een bed leuk voor nu en voor de komende jaren. 

De opties in Kajuit kinderbedden zijn bijna oneindig. Bedden met bedlades, met opberglades, als bed-bank of in dit geval bed-bed! Want met een extra uitklapbed, mooi afgewerkt onder het bedje van jouw kleine slaper, worden ook met dit kajuitbed die (onverwachte) logeerpartijtjes makkelijker en genieten, want jij hebt in een-twee-drie het bed klaarstaan!

De trend van het moment

Duurzaam en functioneel met een warme, strakke en stoere uitstraling, dat is de trend van het moment. Kies het model houten kinderbed dat het best past bij het karakter van jouw kleintje. Want met een goede kwaliteit bed, ruimte voor ontwikkeling en plezier voor jouw kleintje, kies je naast een trendy en gaaf kinderbed ook voor duurzaamheid en slaapcomfort!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WonenWonen