5 redenen waarom je een badkamerspiegel met verlichting zou moeten hebben?

5 redenen waarom je een badkamerspiegel met verlichting zou moeten hebben?

Twijfel je om een spiegel met verlichting te plaatsen in je badkamer? Wij nemen alle twijfels weg. 

Ze zijn beter voor je gezondheid

Je spiegel met lampjes zorgt voor een perfecte verlichting wanneer je midden in de nacht naar het toilet moet. Heb je er geen hekel aan om midden in de nacht het licht van je badkamer aan te doen? Naast het wakker maken van anderen, maakt het het moeilijk voor je om daarna weer in slaap te vallen, wat je slaapcyclus kan verstoren en uiteindelijk je gezondheid kan aantasten. De geavanceerde technologie van een spiegel met verlichting stelt je ook in staat om de energiezuinige LED’s voor jezelf en gasten te dimmen wanneer ze ‘s avonds laat naar de badkamer gaan.

Ze voegen stijl toe aan je badkamer

Een spiegel met verlichting is voldoende om je een luxe hotelervaring in je eigen woning te geven. Installeer een van deze in je huis om de aandacht te trekken en het wow-effect bij je gasten naar boven te halen. Of het nu in je badkamer is of waar dan ook in huis, een spiegel met verlichting wordt de blikvanger van het hele interieur. Als je bezig bent met de verkoop van je woning, zal het toevoegen van een spiegel met verlichting in je badkamer waarde toevoegen aan je huis.

Verbetert de lichtervaring

Je zult een groot verschil ervaren wanneer je je voorbereidt onder normale verlichting en wanneer je je klaarmaakt voor een spiegel met verlichting. Het maakt het hele proces niet alleen leuker, maar zorgt ook voor een meer verbeterde uitstraling.

De kwaliteit van het glas dat wordt gebruikt bij de vervaardiging van deze spiegels is anders dan bij gewone spiegels. Deze badkamerspiegels met verlichting hebben ruiten van hoogwaardig vergrootglas die de fijnste reflectie bieden.

Vergroot het ruimtegevoel

Een spiegel met verlichting elimineert de behoefte aan zij- of make-upverlichting, waardoor er meer ruimte is om een ​​grotere spiegel te installeren. Een grotere spiegel in je badkamer creëert een illusie van diepte, waardoor de kamer ruimer en groter lijkt. Het helpt ook om het reflecterende effect van het natuurlijke daglicht tegen de spiegel te vergroten. Dus door een badkamerspiegel met verlichting te installeren, kun je je ruimte groter en helderder laten lijken, zelfs als de lichten uit zijn.

Ze besparen je geld en energie

Een badkamerspiegel met verlichting maakt extra bovenlichten overbodig. Naast het feit dat je geld bespaart op extra lampen, besparen de LED-lampen in deze spiegels energie, waardoor je uiteindelijk op je rekeningen kunt besparen. Een spiegel met verlichting kan tot 95% van de energie die ze ontvangen omzetten in verlichting, waarbij slechts ongeveer 5% van de energie-input als warmte wordt verspild. Als je je ecologische voetafdruk wilt verkleinen, koop dan dergelijke spiegels als een meer energiebewuste optie. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WonenWonen