Dé trend voor Pasen 2016: zwart wit

Zwart witte paasaccessoires zijn een trend die vanuit vorig jaar overgewaaid is. Maar ach, wat maakt het uit? Zwart wit is tijdloos. Dus als je klaar bent met die gele kuikentjes, zoetsappige paaseieren en andere gekleurde tierelantijnen, ga dan vooral met deze ideeën aan de slag. Dan wordt jouw Pasen 2016 stoer en stijlvol!

Bekijk al onze zwart witte paasinspiratie op Pinterest of lees hieronder verder!

Pasen zwart witZwart witte paasaccessoires zijn met van alles te combineren. Denk aan een robuust stuk hout, wat groene takken eucalyptus of juist een prachtige kersenbloesem- of wilgentak. Een paasslinger maak je van grof (sisal)touw. Leg wat witte (en donkerbruine) veertjes tussen zwart-wit paaseieren in een betonnen schaal. Of nep-kwarteleitjes in een glazen pot, eventueel met wat stro.

Pasen 2016Het is een wonder wat je kunt doen met een zwarte marker op witte eieren. Simpele stippen, hartjes, vierkantjes, lijnen, een naam of woord met betekenis, you name it. Het wordt zelfs mooi als je jouw twee-jarige zoon of dochter erop los laat. Het worden jouw unieke paaseieren.

Of schilder de eieren juist pikzwart en beschrijf ze met een witte marker. Een goed alternatief is schoolbordverf met een krijtje. Het voordeel hiervan is dat je ze ieder jaar ‘opnieuw’ maakt (het spreekt voor zich dat je dan nep-eieren gebruikt). Het nadeel is wel dat je ze de hele paasperiode niet meer op mag pakken, om vegen te voorkomen.Pasen kievitsei in betonnen schaal

En heb je ook al eens gedacht aan één opvallende accentkleur, zoals neon-oranje, goud of oud-roze? Kleur mag best, zolang het maar niet te ‘standaard’ wordt.

Wat je ook doet, laat je creativiteit de vrije loop of jat een goed idee van Pinterest. 😉 Aan zwart en wit kan je bijna niets verpesten, dat stelt je vast gerust.

Ben je benieuwd naar paasaccessoires in lichte pasteltinten of natuurlijke materialen? Bekijk dan de Pasen trends van vorig jaar!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WonenWonen