Efficiënte en duurzame koeling voor iedereen binnen handbereik

Efficiënte en duurzame koeling voor iedereen binnen handbereik

Nog niet zo lang geleden hunkerden we in de zomermaanden massaal naar de Franse kust, de Spaanse stranden of een Grieks eiland. Bestemmingen waar je in de zomermaanden op een stabiel hoge temperatuur kunt rekenen. De laatste jaren is het klimaat echter dusdanig aan verandering onderhevig, dat we ook in Nederland regelmatig te maken hebben met temperaturen van ver boven de 30 graden. En alhoewel dat leuk is voor een dagje naar het strand of een barbecue in de achtertuin, maakt het stijgende kwik het dagelijkse wonen en werken niet altijd even aangenaam.

Een onmisbaar onderdeel voor dagelijks comfort

Airco’s zijn de afgelopen jaren dan ook aanzienlijk populairder geworden in ons land. Steeds meer mensen kiezen voor de aanschaf van het apparaat, dat tijdens warme zomerdagen een absolute verademing betekent. Maar dat niet alleen; in de wintermaanden kun je een airco in huis weer gebruiken om juist te verwarmen. Langzaam maar zeker groeit de airconditioning uit tot een onmisbaar onderdeel van ons dagelijks comfort.

Wat zijn de voordelen van een airconditioning?

Dat een airco ruimtes in de zomer kan koelen en in de winter kan verwarmen, zal voor weinig mensen nieuws heten. Maar aan het apparaat zijn nog meer voordelen verbonden. Zo weet een airco ook de luchtkwaliteit te verbeteren door kleine deeltjes uit de lucht te filteren. Ook de luchtvochtigheid weet hij goed te reguleren. Zo wordt voorkomen dat je in een vochtige en dus ongezonde omgeving woont en werkt. Bovendien bevordert een airco op een kantoor de productiviteit en thuis de slaapkwaliteit.

Profiteren van de voordelen van een airco zonder er een aan te schaffen

Net zoals veel andere apparaten en systemen maakt ook de airconditioning in rap tempo technologische ontwikkelingen door. Zo worden ze niet alleen steeds effectiever, maar ook energiezuiniger. En dat is goed nieuws voor het milieu én de portemonnee. Wil je van de voordelen van een airco profiteren, maar kies je -bijvoorbeeld vanwege die technologische ontwikkelingen- liever niet voor de aanschaf ervan? Bij NuKoel kun je gebruikmaken van een slim servicemodel.

Split airco’s en multisplit airco’s

Bij NuKoel maak je een keuze uit een split airco en een multisplit airco. Het zijn de twee vaakst toegepaste aircosystemen in Nederland. Een split airco bestaat uit een binnen- en een buitenunit, terwijl een multisplit airco uit een buitenunit en minimaal twee binnenunits bestaat. Zo kun je verschillende ruimtes in een woning, kantoor of bedrijfspand koelen of verwarmen.

Voor iedereen een betere klimaathuishouding

De doelstelling van NuKoel? Particulieren en ondernemers helpen bij het verbeteren van hun klimaathuishouding. Dit lukt door middel van de meest hoogwaardige airco-oplossingen en de huurkoop-constructie. Het bedrijf noemt dit ook wel het cool-in-one aircoconcept. Voor een vast, aantrekkelijk maandbedrag kun je het leefklimaat van de voor jou belangrijkste ruimte(s) geheel aan jouw voorkeuren aanpassen en daarmee je dagelijks leven een stuk comfortabeler maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WonenWonen