Zelf je huis verkopen met behulp van De Gratis Makelaar

Zelf je huis verkopen met behulp van De Gratis Makelaar

Als je van plan bent om je huis te verkopen, schakel je meestal een makelaar in. Maar makelaars zijn duur, dus misschien denk je er ook over je huis gewoon zelf te verkopen. Partijen zoals De Gratis Makelaar bieden hierin een mooie tussenweg. We zetten graag de voor- en nadelen van het zelf verkopen van je huis op een rij en vertellen je over de mogelijke tussenweg!

De voordelen van het zelf verkopen van je huis

Het is natuurlijk handig om te weten wat er allemaal bij komt kijken, voordat je kiest voor zelf huis verkopen. Je zult alles zelf moeten doen, van de foto’s tot de bezichtigingen en de overdracht. Toch zitten er een hoop voordelen aan het zelf verkopen van je huis. Ten eerste bespaar je duizenden euro’s aan makelaarskosten als je het zelf gaat doen. Daarnaast plan je zelf bezichtigingen in, dus kom je nooit voor verrassingen te staan. Ten slotte is het op de huidige huizenmarkt relatief simpel om zelf je huis te verkopen. Gelukkig heb je deze voordelen ook als je De Gratis Makelaar inschakelt. Jij betaalt namelijk geen kosten voor de dienst, die betaalt de koper. Ook de bezichtigingen doe je zelf, maar je hebt wel de kennis van een professionele makelaar achter de hand.

Nadelen van het zelf verkopen van je huis

Natuurlijk zitten er ook een aantal nadelen aan als je ervoor kiest om dit zelf te gaan doen. Ten eerste ben je geen professionele makelaar, dus heb je niet altijd de kennis die handig zou zijn. Daarnaast moet je een energielabel aanvragen als jij jouw huis gaat verkopen. Dit kost geld en vereist kennis hoe je dit goed moet aanpakken. Makelaars weten welke maatregelen je kunt treffen om een hoger label te krijgen voor je huis. Ten slotte moet je zonder makelaar zelf het verkoopcontract opstellen. Als je De Gratis Makelaar inschakelt, krijg je hulp bij deze zaken, zonder ervoor te betalen.

De Gratis Makelaar

Ben je dus op zoek naar een tussenweg tussen een makelaar en alles zelf doen? Die is er: De Gratis Makelaar. Een online makelaar die je kosteloos helpt met het verkopen van je woning. Kopers moeten online bieden op de woning en dat blijkt goed te bevallen. Het is erg transparant, aangezien kopers de biedingen van andere geïnteresseerden kunnen zien. Daarnaast behoud jij als verkoper het recht om te kiezen aan wie de woning wordt verkocht. Je krijgt dezelfde professionele begeleiding die je van andere makelaars zou krijgen, maar zonder extra kosten! De Gratis Makelaar heeft een alternatief verdienmodel. Onderdeel daarvan is dat de uiteindelijke koper een fee betaalt. Hier staat voor hem wel een eerlijk en transparant biedproces tegenover en dat wordt zeer gewaardeerd.

Wil jij ook je huis verkopen via de Gratis Makelaar? Dan kun je nu een brochure aanvragen voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WonenWonen