De unieke eigenschappen van spc vloeren

De unieke eigenschappen van spc vloeren

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer voor je woonkamer, slaapkamer, keuken of badkamer? Dan is het zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen bij Floorinq vloeren. Bij Floorinq vind je namelijk vloeren tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wat dacht je bijvoorbeeld van de nieuwste generatie pvc vloeren? Spc vloeren hebben namelijk nóg meer unieke eigenschappen dan pvc vloeren. De spc vloeren van Floorinq vloeren zijn namelijk niet alleen flexibel en verkrijgbaar in verschillende designs, deze vloeren zijn ook nog eens oersterk. Dit maakt natuurlijk dat zo’n spc vloer een uitstekende keuze is wanneer je op zoek bent naar een nieuwe vloer voor je woonkamer of keuken.

De belangrijkste eigenschappen

Spc vloeren kenmerken zich door allerlei unieke eigenschappen. We hebben de belangrijkste even voor je op een rijtje gezet:

  • stoot- en krasbestendig
  • 100% waterdicht 
  • zwevend te leggen of verlijmen
  • Spc is een duurzaam en 100% recyclebaar product 
  • Ideaal om te gebruiken bij renovatieproducten 
  • brandvertragende werking

Spc bestaat uit een samenstelling van PVC en kalksteen. Vaak is de toplaag van zo’n vloerpaneel gemaakt van vinyl. Op het gebied van vloeren, zijn spc vloeren de nieuwste ontwikkeling. Net zoals een pvc- en een laminaatvloer, kan ook een spc vloer op verschillende manieren gelegd worden. Wil je graag een houtlook vloer in een visgraatmotief? Dat kan. Voor iedereen is de geschikte spc vloer verkrijgbaar.

Vloeren in verschillende soorten 

Laminaat en pvc zijn verkrijgbaar in talloze verschillende soorten. Ditzelfde geldt voor de spc vloeren bij Floorinq vloeren. Deze vloeren zijn eveneens verkrijgbaar in verschillende designs en kleuren. Wil je graag met behulp van je nieuwe vloer een landelijke uitstraling creëren? Kies dan voor een vloer met een houtlook decor. Wil je liever een moderne uitstraling creëren met behulp van je nieuwe vloer? Kies dan bijvoorbeeld voor een vloer met een betonlook. Tevens zijn spc vloeren verkrijgbaar in strookvorm of in tegelvorm. Je kunt dus zelfs een tegelvloer in je keuken leggen die gemaakt is van spc. 

Montagewijze

Twijfelde je nog over de reden waarom ook jij zou moeten kiezen voor een spc vloer? Stop hier dan maar mee. In tegenstelling tot verschillende andere soorten vloeren, is een spc vloer heel gemakkelijk zelf te leggen. Dit komt onder andere door de minimale dikte van zo’n vloer. Een spc vloer is namelijk nog geen 5 mm dik waardoor je zo’n vloer heel eenvoudig over je bestaande vloer heen kunt leggen of lijmen. In grote lijnen komt het leggen van een spc vloer overeen met het leggen van een pvc vloer. Zorg er wel altijd eerst voor dat de ondergrond egaal gemaakt is. Grote oneffenheden zullen anders namelijk na verloop van tijd weer zichtbaar zijn. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WonenWonen