Poster trends in 2023: inspiratie voor de nieuwste decoratie

Poster trends in 2023: inspiratie voor de nieuwste decoratie

Posters maken je huis helemaal af. Het is een mooie en voordelige decoratie en in de grote shops vind je eindeloos veel decoratie. Met een mooie lijst maak je de posters nog net even iets meer naar je smaak. Tijd om een paar aan te schaffen, zodat je die aan je muren kan hangen. Maar wat zijn nu de trends van 2023? In dit artikel lees je alles over de poster trends van dit nieuwe jaar. 

#1 Botanische decoratie 

Wat hebben de natuur en je huis met elkaar gemeen? Het zijn rustgevende plekken. Daarom vind je in steeds meer woonkamers posters van de natuur. Je kunt kiezen voor een getekende bloem of plant, een foto of een afbeelding van een veld met bloemen. Met een botanische poster haal je de natuur in huis en dat maakt het een fijne plek. 

#2 Uitzicht op wereldsteden 

Iets wat net zo tot de verbeelding spreekt als de natuur, zijn de grote steden in de wereld. Metropolen zoals New York, Parijs of Londen hebben we allemaal wel eens in de films gezien. Het is dus logisch dat we soms dromen van een stad uit de film. Je hoeft niet alle steden te bezoeken, om de skyline te herkennen. Een mooie poster aan de muur is daarvoor al genoeg. 

#3 Iconen 

Tijdloze iconen verdwijnen eigenlijk nooit uit beeld. Dat geldt voor sterren van wereldformaat, zoals Brigitte Bardot, James Dean, Kate Moss en Marilyn Monroe. Deze mooie mensen zijn in 2023 nog steeds trendy op een poster. Posters met iconen passen goed bij een strak of vintage interieur. 

#4 High-end fashion merken 

Ben je een echte fashionista die dol is op mode? Dat is niet alleen te zien aan je kleding, maar ook aan de decoratie in huis. Posters met afbeeldingen van grote fashion merken zijn dit jaar nog steeds een trend. De populaire merken zijn Chanel, Dior en Gucci. Met deze poster voeg je net dat beetje extra luxe toe aan je interieur. 

#5 Vintage posters 

De vintage posters waren in 2022 al hip en dat zal in 2023 zo blijven. Kies voor een eenvoudige afbeelding, zoals een cocktail of een retro Vespa. Of kies een fleurige vintage poster van het strand in de jaren zestig. Ook daarin vind je eindeloos veel variatie. Daarnaast kun je kiezen voor kleur of zwart-wit. Het is maar net wat past bij je stijl en interieur. Eén ding is zeker: met posters kun je alle kanten op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WonenWonen