Waarom je voor een elektrische haard moet kiezen

Waarom je voor een elektrische haard moet kiezen

De afgelopen tijd zijn elektrische haarden enorm in populariteit toegenomen. Mensen willen meer gasloos gaan bouwen, wat tevens beter voor het milieu is. Dit betekent geen gebruik van fossiele brandstoffen, wat leidt tot minder CO2-uitstoot. Daarnaast is gasloos wonen ook veiliger, omdat een gasexplosie niet kan plaatsvinden. Hoewel er geen gashaard mee geïnstalleerd mag worden in een nieuwbouwwoning, willen we toch genieten van een sfeervolle open haard in huis. Gelukkig zijn er verschillende alternatieven, zoals elektrische haarden.

Realistisch

Er is veel veranderd sinds elektrische haarden voor het eerst op de markt kwamen. Vroeger leken ze niet echt, maar tegenwoordig heb je meerdere soorten die bijna net zo echt ogen als een open haard. Deze worden vaak gekozen omdat ze voor extra gezelligheid en sfeer in huis zorgen. Door het verbod op het plaatsen van gaskachels, zoeken mensen steeds vaker naar een realistische elektrische open haard. Een hologram haard creëert zelfs het gevoel dat er echt vuur brandt, dankzij de speciale 3D-technologie. De lifelike vlammenbeelden geven je de keuze tussen een kachel met of zonder warmte.

Veilig

Met een elektrische sfeerhaard voorkom je gevaarlijke situaties. Je hoeft je geen zorgen te maken over hete vonken of schadelijke stoffen en gassen. De sfeerhaard is veilig voor jou, je kinderen en huisdieren. Kies dus voor veiligheid en ga voor een elektrische sfeerhaard.

Een en al gezelligheid

Het is ontzettend gezellig om bij de warme open haard te genieten van een lekker drankje met hapjes. Samen met familie of vrienden kun je er een heerlijke avond van maken. Je wordt omringd door warmte en een knapperend vuur. Ook als je net uit bad of douche komt, kan je je bij de sfeerhaard verder opwarmen. Geniet van een momentje samen met je gezin in badjassen. Laat deze bedrukken met de naam van je partner en kinderen. Ook zeker een leuk cadeau om te geven. Unieke gepersonaliseerde artikelen zijn het ideale cadeau. Koffiekopjes bedrukken is ook een populaire keuze. Met een opdruk maken we het drinken van onze favoriete drank een stuk aangenamer. Bestel bedrukte koffiekopjes en mokken bij Bedrukken.nl. Kopjes gebruiken we immers dagelijks.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WonenWonen