Vazen zijn de perfecte eyecatcher voor jouw woning

Vazen zijn de perfecte eyecatcher voor jouw woning

Bloemen en dus ook vazen zijn een steeds belangrijker onderdeel van ons interieur. Waar we vroeger vaak een eenvoudige transparante vaas gebruikten, is dit vandaag de dag natuurlijk allang niet meer het geval. Vazen zijn er in allerlei soorten en maten en vooral de laatste jaren zien we dat het steeds meer blikvanger is en de praktische kant meer bijzaak is. Vooral doordat niet alleen verse bloemen worden gebruikt, maar ook zijden bloemen ontzettend populair zijn. Het voordeel hiervan is, dat je dus niet per se een waterdichte vaas nodig hebt, aangezien zijde bloemen kunst zijn. Niet alleen zijn vazen dus praktisch gezien ideaal, maar ook de perfecte eyecatcher voor ieder interieur. Hoe dit precies zit en welke vazen een absolute aanrader zijn, bespreken we nu met je!

Verschillende soorten vazen

Vazen zijn er in allerlei soorten en maten. Wat we vooral zien, is dat kleurrijke grote vazen helemaal de trend zijn. Hierbij moet je denken aan een cheeta vaas, maar ook de citroen, aardbei en tal van andere soortgelijke vazen zijn prachtig om als pronkstuk in je interieur te zetten. Wat dacht je van een mooie grote citroen vaas met een boeket zijde bloemen op een zuil van knuslifestyle.nl? Het voordeel van deze zuilen, is dat ze perfect in iedere hoek van de kamer kunnen staan en daarmee ook direct de kale hoeken kunnen opvullen. Uiteraard is het wel belangrijk dat je ook kiest voor een vaas die bij je interieur past. Zo is het verstandig om in het geval van een modern interieur te kiezen voor een strakke vorm, terwijl je juist bij een landelijk interieur prima kunt kiezen voor een wat meer grovere look.

Grote vazen XXL voor op tafel

De eettafel is in de meeste huishoudens de plek waar we alles neerleggen. Toch is het belangrijk om juist deze plek wat extra aandacht te geven. Aangezien de eettafel een prominente plek inneemt binnen ons interieur, mag er zeker een statement object opstaan, zoals één van de vele grote vazen xxl die je in verschillende soorten en kleuren kunt krijgen. Zo kun je ervoor kiezen om de vaas op zich te laten staan, maar een prachtig vers veldboeket doet het ook altijd goed. Houd er wel rekening mee dat de kosten voor iedere week een vers boeket aardig op kunnen lopen en je dus beter eenmalig kunt investeren in een prachtig boeket zijden bloemen.

Vazen ideaal om cadeau te geven

Heb je binnenkort een verjaardag of housewarming en ben je op zoek naar een cadeau voor een vrouw van 30 jaar en heb je geen idee wat je moet kopen? Dan is een prachtige vaas met boeket bloemen natuurlijk altijd goed. Wel is het afhankelijk van je budget voor welk type vaas je het beste kunt gaan. De meeste grote vazen hebben vaak een flink prijskaartje en daarom dus ook niet geschikt voor iedereen om cadau te geven. Heeft de persoon voor wie je op zoek bent naar een leuk cadeau nu zijn of haar ogen laten vallen op een bepaalde vaas, dan kun je natuurlijk ook gewoon een waardebon cadeau geven, zodat ze zelf kunnen bepalen wat ze ermee doen. Stel dat ze dit aan meerdere mensen vragen, hebben ze uiteindelijk voldoende om de vaas alsnog te kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WonenWonen