Tegels kopen? Dit zijn de nieuwste trends

Tegels kopen? Dit zijn de nieuwste trends

Bij veel woonaccessoires zijn er trends te vinden die komen en gaan. Om je huis relevant te houden, is het zaak om deze trends goed in de gaten te houden. Dit geldt ook op het gebied van tegels. Wil jij graag weten wat de nieuwste trends zijn betreffende tegels voor je huis? Dan ben je bij deze blog op het juiste adres beland. We leggen je hier namelijk de nieuwste trends uit. Op deze manier weet je zeker dat je woning trendy blijft.

Gekleurde visgraat tegels

In de eerste plaats zijn gekleurde visgraat tegels momenteel heel populair. Deze tegels zie je terug in veel badkamers, maar ook in keukens. Door de wisselende kleuren en patronen geven ze een kleurrijke boost aan je interieur. Zo krijg je een speels effect en geef je jouw woning meer leven. Een ander voordeel is dat ze relatief eenvoudig aan te leggen zijn. Houd dan ook zeker rekening met deze trend op het gebied van tegels.

Betonlook tegels

Ten tweede zijn betonlook tegels zeer populair. Dit is een trend die al langer aanwezig is, maar die de laatste tijd steeds meer voorkomt. Deze speelse tegels geven je interieur meer leven, en door het natuurlijke effect krijg je een industriële look. Dit is erg geschikt voor moderne woningen waar je iets aparts zoekt. De betonlook tegels zijn daarnaast ook in veel verschillende maten en kleuren beschikbaar. Hierdoor kun je de tegels precies aanpassen op jouw eigen smaak.

Marmeren tegels

Tot slot is ook marmer momenteel heel populair voor tegels. Marmeren tegels combineren perfect met een landelijk interieur, maar geven ook de badkamer of keuken een luxueuze uitstraling. Om dit effect nog meer te versterken, kun je ook gekleurde marmer tegels gebruiken. Zo geef je zelfs een basisinterieur meer sfeer. Dit maakt het mogelijk om verschillende stijlen in één woning terug te laten komen.

Nu je deze trends op het gebied van tegels kent, ben je in staat om jouw woning geheel up-to-date te maken door middel van de juiste tegels kopen. Welke optie je ook kiest: je bent verzekerd van een trendy interieur waar je trots op kunt zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WonenWonen