Een zomerse borrelhoek

Industriële bartafel

Houd jij er ook zo van om ‘s avonds buiten te borrelen? Een koud wijntje terwijl de zon ondergaat. Heerlijk! Niet alleen het wijntje moet goed zijn, ook de plek waar je aan het borrelen bent verdient de aandacht. Daarom delen we vandaag drie unieke concepten om van jouw borrelavond een complete ervaring te maken. 

Een eigen buitenbar 

De ideale plek om buiten te borrelen is natuurlijk aan je eigen bar. Een iemand staat achter de bar bier te tappen en wijn in te schenken en de rest kan genieten. Je hoeft niet meer op en neer naar de keuken, want je hebt alles wat je nodig hebt tot je beschikking. Inclusief glazen en een mogelijkheid om deze af te wassen.

Een eigen bar kun je zelf bouwen van houten pallets, maar je kunt ook een eigen buitenbar kopen. Van klein tot grote, compleet overdekte feest hutten. Er is veel mogelijk in je tuin. Het laat dat wijntje toch wat lekkerder smaken, toch? 

Een bartafel

Zit je overdag al genoeg op de loungeset en zoek je voor de avond borrel iets bijzonders? Dan is een hoge bartafel in je tuin ook echt een aanrader. Je kunt heerlijk zitten en je ziet je tuin zo vanuit een heel ander perspectief. 

Een bartafel is er in allerlei modellen, kleuren en vormen. Hierdoor kun je de bartafel perfect laten aansluiten op je interieur. Heb jij een industriële stijl? Dan is een industriële bartafel perfect voor jullie. Een industriële bartafel heeft stoere, aluminium, mat zwarte poten en een prachtig echt houten blad.

Houden jullie meer van een natuurlijke uitstraling? Dan is een bartafel van steigerhout ook een ideale optie. Deze kun je op maat laten maken en zo precies aanpassen aan jullie wensen. Ook de kleuren zijn aan te passen, zo kun je voor whitewash gaan, maar ook voor zomers geel. Zo zorg je dat de buitenbar tafel een geheel wordt met de rest van de tuin.

Onder de overkapping

Het veranderlijke weer in Nederland zorgt ervoor dat je niet iedere dag buiten kan zitten. Op één avond kun je ook verschillende weertypes meekrijgen. Kortom, gegarandeerd genieten is het niet in Nederland. Hoe kun je dan wel gegarandeerd genieten? Met een overkapping natuurlijk. Onder de overkapping kun je heerlijk borrelen. Als het regent en als de zon schijnt. ‘S Avonds zit je onder de overkapping ook nog lang warm waardoor de borrel lekker lang door kan gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WonenWonen