Een tafelbeschermer op maat is dé oplossing

Een tafelbeschermer op maat is dé oplossing

Heb je kinderen? Dan hebben je meubels het vast en zeker regelmatig zwaar te verduren. er wordt met autootjes over de salontafel geracet, met stiften op de eettafel gekleurd en er gaat zo nu en dan ook een beker drinken over de tafel heen. Gelukkig kan een tafelbeschermer op maat in deze gevallen een uitkomst zijn. Zo’n op maat gemaakt tafelzeil waarborgt namelijk de levensduur van je eettafel en salontafel. Wil je graag nieuwe tafels, maar durf je dit niet aan? Ga ze maar gerust halen. Wanneer je namelijk meteen een op maat gemaakt tafelzeil voor deze tafels aanschaft is er niets aan de hand. 

Bestand tegen een stootje 

Door een tafelbeschermer op maat aan te schaffen voor je eettafel en eventueel je salontafel, zorg je ervoor dat deze tafels tegen een stootje kunnen. Vanaf nu kunnen je kinderen aan tafel eten, knutselen, kleien en spelen met allerlei soorten speelgoed zonder dat er krassen of putjes in je tafels ontstaan. Wanneer je kinderen uitgespeeld of uitgegeten zijn, neem je de beschermer eenvoudig af met een vochtige doek en je tafel is weer schoon. Een tafelzeil biedt natuurlijk altijd bescherming aan een tafel, maar een tafelbeschermer doet dat vaak nog net iets meer. Zeker wanneer je kiest voor een wat dikkere variant. 

Een tafelbeschermer op maat is dé oplossing

Verschillende soorten 

Een tafelbeschermer op maat is verkrijgbaar in verschillende soorten. Zo kun je zo’n tafelzeil onder andere in verschillende diktes krijgen. Een op maat gemaakt tafelzeil is verkrijgbaar in 0,5 mm dikte, maar ook in 2,2 mm dikte. Wanneer je het fijn vindt dat je tafelbeschermer een stukje over de randen van de tafel hangt, kun je beter voor een wat dunnere beschermer kiezen. Met een dikkere beschermer kun je namelijk geen overhang creëren. Daarnaast zijn er met betrekking tot een op maat gemaakte tafelbeschermer verschillende afwerkmogelijkheden waar je uit kunt kiezen. Je kunt namelijk kiezen voor een tafelbeschermer met een matte afwerking, maar ook voor een beschermer met een hoogglans afwerking. Het is maar net wat jij het mooiste vindt. 

Investeer in goede bescherming

Een tafelbeschermer op maat is vaak niet goedkoop, maar het is wel meer dan de moeite waard om hierin te investeren. Je wilt toch immers zo lang mogelijk plezier hebben van je eettafel of je salontafel. Ondanks het feit dat je misschien kleine kinderen in huis hebt, hoeft dit nog niet meteen te betekenen dat je meubels verruïneerd moeten worden. Natuurlijk hoeven beschadigingen in tafels niet altijd de schuld te zijn van kleine kinderen. Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje. Zo kan bijvoorbeeld het dekken van een kale tafel zomaar krassen veroorzaken. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WonenWonen