Tuinhuis met overkapping biedt beschutting tegen weersomstandigheden

Tuinhuis met overkapping biedt beschutting tegen weersomstandigheden

Wil je langer kunnen genieten van je tuin, maar heb je geen beschutting tegen wind of regen zodra het herfst of winter wordt? Dan is het een goed idee om een tuinhuis met overkapping te overwegen. Zeker als je naast tijd in de tuin ook een uitbreiding van je woonruimte wenst, is een tuinhuis met overkapping een uitstekende oplossing. Als alle kamers in huis al een bestemming hebben en je hebt alsnog extra ruimte nodig, dan is het plaatsen van een tuinhuis een geweldig idee om meer woonruimte te creëren. Door te kiezen voor een tuinhuis met overkapping kun je bovendien een extra ruimte realiseren, waarbij je alsnog buiten bent, maar toch beschermd tegen weersomstandigheden. Een overkapping zorgt namelijk voor beschutting tegen regen, maar ook fel zonlicht. Een gemiste kans die eenvoudig is te verhelpen door het kopen van een tuinhuis met luifel.

Beschut genieten van tuinleven

Wanneer je een grote achtertuin hebt, dan wil je hier uiteraard volop van genieten. Extra woonruimte is daarbij eveneens vaak meegenomen. Gelukkig zijn de twee eenvoudig met elkaar te combineren, door het plaatsen van een tuinhuis met overkapping. Het tuinhuis kan worden gebruikt als kantoorruimte, knutselhok of atelier, terwijl de overkapping dienstdoet als extra loungeruimte. Hier kun je heerlijke loungestoelen kwijt, waardoor je ook in de herfstmaanden nog urenlang in de tuin kunt vertoeven. Je hoeft je geen zorgen te maken over regen of fel zonlicht, doordat het tuinhuis met luifel optimale beschutting tegen weeromstandigheden biedt. Je profiteert van een open concept, waarbij het haast aanvoelt alsof je binnen zit, echter kun je alsnog optimaal genieten van de frisse lucht en natuurgeluiden. Zowel het binnen- als buitenleven wordt met een tuinhuis met luifel gecombineerd.

Overkapping tegen weersomstandigheden

Bij Lugarde kun je kiezen uit diverse modellen tuinhuizen met overkapping. Verschillende onderdelen zijn bovendien eenvoudig met elkaar te combineren, zodat je zelf jouw tuinhuis met overkapping kunt samenstellen. Met de unieke 3D configurator kun je zelfs een geheel eigen ontwerp maken, zodat je zeker weet dat het tuinhuis met overkapping precies aan jouw persoonlijke wensen voldoet. Je kunt kiezen voor optimale isolatie, zodat je ook in de wintermaanden gebruik kunt maken van het tuinhuisje. In je werkpauzes loop je dan eenvoudig je tuin in en nestel je jezelf in heerlijke loungestoelen die onder de overkapping zijn geplaatst. Je geniet volop van alles wat je tuin te bieden heeft, zonder dat je ’s winters gehinderd wordt door regen of wind. Ook de hitte van de zon in de zomermaanden maakt geen kans, doordat de overkapping zorgt voor beschutting en schaduw.

Houten tuinhuis van kwaliteit

Lugarde biedt diverse fraaie modellen tuinhuizen met overkapping die gemaakt zijn van hout. Dit hout is volledig in eigen beheer, van het aanplanten van bomen tot de constructie van planken voor de tuinhuizen. Zo ben je verzekerd van optimaal hout van de beste kwaliteit. Dit hout is duurzaam en zal lang onbeschadigd meegaan. Je kunt dus voor relatief onbepaalde tijd zorgeloos genieten van je aankoop en volop in de tuin vertoeven. Een tuinhuis met overkapping biedt ongekende mogelijkheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WonenWonen