Realistische Kunstbomen haal de natuur in huis zonder veel onderhoud.

Realistische Kunstbomen haal de natuur in huis zonder veel onderhoud.

Bent u op zoek naar een realistische kunstboom die speciaal voor u op maat gemaakt word? Bij Peter van Son Interieurobjecten creëren we kunstbomen op stammen van echt hout, wat een element van authenticiteit toevoegt aan de boom. Door onze jarenlange ervaring met het maken van kunstbomen kunnen wij gegarandeerd aan uw verwachtingen voldoen. Wij weten hoe we kunstbomen de meest natuurlijke look kunnen geven en komen daarom ook graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.  

Door een geheel vrijblijvend locatiebezoek kunnen wij de ruimtes inschatten, ervoor zorgen dat de boom goed tot zijn recht komt en de juiste sfeer met zich meebrengt. Formaat en bladmateriaal zijn belangrijke factoren als het gaat om het bepalen van de sfeer. Het is daarom van belang dat hier van tevoren goed over nagedacht wordt, zodat de boom voor de juiste sfeer zorgt wanneer hij er eenmaal staat.

Doordat we werken met natuurlijke en of zeer natuurgetrouwe materialen begin durven we te zeggen dat je op twee meter afstand nog zal twijfelen of je naar een plastic nepboom kijkt of naar een echte boom. Schroeven, zaagplekken en boorgaten worden netjes weggewerkt met mos, zaagsel en lijm. Van de grote kunstbomen in winkelcentra tot de kleine kunstboom in de hoek van uw kamer, wij geven elke boom evenveel passie en aandacht.

Ben je van plan om ook jouw project van kunstbomen te voorzien, maar weet je niet goed hoe je deze kunstbomen voor je moet zien, of wil je ze graag in het echt zien voor je een keuze maakt? Dan ben je van harte welkom voor een afspraak in onze schitterende showroom.

Als u de showroom binnenstapt, worden uw zintuigen onmiddellijk gevuld met de heerlijke aanblik en geur van een weelderige en groene tuin. Maar bij nader inzien realiseer je je dat de bomen en bloemen niet levend zijn, maar zorgvuldig gemaakte replica’s.

De showroom is een symfonie van kleur en textuur, met een eindeloze reeks namaakbladeren die opmerkelijk levensecht lijken. Van torenhoge palmbomen tot delicate orchideeën, elke plant is kunstig ontworpen en geplaatst om een gevoel van natuurlijke schoonheid te creëren.

De aandacht voor detail is echt opmerkelijk, met elk blad en bloemblaadje zorgvuldig gegoten en geschilderd om de nuances van echte planten vast te leggen. Zelfs de boomstammen en takken zijn vervaardigd om de subtiele onvolkomenheden en onregelmatigheden na te bootsen die elke boom uniek maken.

Als u door de showroom wandelt, kunt u niet anders dan onder de indruk zijn van de verscheidenheid aan tentoongestelde planten. De ruimte is echt een botanisch wonderland, en een bewijs van de vaardigheid en creativiteit van de ontwerpers die het tot leven hebben gebracht.

Ondanks het feit dat de planten niet leven, stralen ze een gevoel van vitaliteit en energie uit dat moeilijk te negeren is. Ze getuigen van de blijvende schoonheid van de natuur en herinneren ons eraan dat we zelfs midden in een drukke stad momenten van rust en vrede kunnen vinden in de eenvoudige genoegens van de natuur.

Heeft u vragen of advies nodig over de kunstbomen van Peter van Son Interieurobjecten? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WonenWonen