Soorten computerkast past goed bij mij?

Soorten computerkast past goed bij mij?

Tegenwoordig heeft bijna iedereen wel een computer of laptop. Je kan bijna stellen dat een computer veel belangrijker is dan een televisie. Je kunt namelijk zelfs televisie kijken op de computer of laptop. Daarnaast heb je ook nog eens toegang tot reuzeveel informatie. In eerste instantie lijkt een laptop of computer helemaal geweldig. Toch is er ook een nadeel. Niet iedereen wil dat de laptop of computer zichtbaar is voor iedereen. Het is ook fijn dat je een opbergplek hebt voor deze apparatuur. En hoe kan dat nou beter dan met een computerkast? In dit artikel neem ik verschillende computerkasten met je door, zodat jij erachter komt welke computerkast precies bij jou past.

Witte houten computerkast

Ten eerste een witte houten computerkast. Deze computerkast heeft een landelijke uitstraling en is dan ook vooral te vinden bij De Troubadour interieurs. De kast is zo’n 100 centimeter breed en 180 centimeter hoog. Het is een ruime kast dat meerdere brede planken bevat. Hier kun je handig gebruik van maken! Plaats er bijvoorbeeld een uitschuifbaar bureaublad in, waar je je toetsenbord en muis kunt neerzetten. Super handig en een leuke uitstraling.

Betonlook computerkast

Liever geen witte kast, maar ga je graag voor een kast dat uitstekend past bij een stoer, industrieel interieur? Dan kun je het beste gaan voor een stoere computerkast in betonlook. De strakke zwarte deuren van deze kast zorgen voor een echte eye-catcher.

Scandinavische computerkast

Ook de Scandinavische interieurs winnen almaar meer populariteit. Niet gek, want het is een unieke stijl. Als je hier ook een liefhebber van bent, dan kun je kiezen voor een scandinavische computerkast, die helemaal past bij jouw interieurstijl. Deze computerkast bevat onder andere een enorme opbergkast en grote lades, waardoor je ideaal kunt werken.

IKEA HEMNES computerkast

Een mooie kast voor een leuk prijsje? Dan kun je natuurlijk ook terecht bij de IKEA. De IKEA heeft een super leuke computerkast, namelijk de IKEA HEMNES computerkast. Dit is een gigantische kast met een hoogte van 189 centimeter. Dit betekent onder andere veel opbergruimte. Daarnaast heeft de kast ook een uitklapbaar bureau. Dit maakt het werken aan je laptop of computer ideaal.

IKEA hack IVAR computerkast

Een ander ideetje van de IKEA? Ga voor de IVAR kasten. Deze kasten zijn enorm populair en zijn ook prima als computerkast te gebruiken. Dit vergt wel een beetje creativiteit. Met een handige hack, kun je dus een simpele IVAR kast ombouwen tot een nieuwe computerkast. Iemand die dit al heeft gedaan is Jaymee Srp. Klik hier om te zien hoe ze dat heeft gedaan en wie weet heb jij binnenkort ook zo’n mooie kast in jouw interieur staan.

Computerkast maken

Als laatste kun je natuurlijk ook zelf een computerkast maken. Makkelijk? Nee, dat niet. Maar het kan best lastig zijn om een computerkast te vinden die helemaal bij jou past. Dus als je specifieke wensen hebt, kun je ook zelf de handen uit de mouwen steken. Je kunt bijvoorbeeld een DIY computerkast aanschaffen en deze vervolgens helemaal naar eigen wensen maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WonenWonen