Zo voorkom je dat je sleutels altijd kwijtraakt

Zo voorkom je dat je sleutels altijd kwijtraakt

Hoe georganiseerd of chaotisch je ook bent, iedereen raakt wel eens zijn/haar sleutels kwijt. Mogelijk dacht je dat ze op een kast lagen of juist nog in de voordeur zaten, maar toch vind je je sleutelbos hier niet. Dit is natuurlijk hartstikke vervelend, vooral als je haast hebt. Om te voorkomen dat dit weer gebeurt, kun je de onderstaande tips gebruiken. 

Gebruik een vaste plek

Zo is het onder meer een goed idee om een vaste plek te creëren voor je sleutels. Dit is vooral handig als je normaal gesproken je sleutelbos maar gewoon ergens neergooit. Een speciale plaats aanwijzen voor je sleutels is dan toch echt beter. Je kunt het bijvoorbeeld doen door een doosje op een kastje neer te plaatsen waar je sleutelbos altijd precies in zat. Eventueel kun je in dit bakje ook nog andere spullen bewaren. Niet alleen een kast kun je hiervoor gebruiken, je zou ook van een plank een speciale plek voor je sleutelbos kunnen maken. Het is wel zo verstandig om er niets anders neer te leggen, je zult zo alleen maar voor meer chaos zorgen. 

Vergroot je sleutelbos

Heb je net nieuwe sleutels gekregen van een slotenmaker die je gevonden had via www.slotenprobleemkwijt.nl omdat je sloten vervangen moesten worden doordat je je sleutelbos kwijt was geraakt? Begin dan direct met een nieuwe sleutelbos. Dit is veel beter dan het hebben van allerlei losse sleutels, je zult ze dan namelijk makkelijker kwijtraken. Een sleutelbos is immers maar één hanger waar je alle sleutels aan kunt plaatsen. Wel is het van belang om je sleutelbos dan niet kwijt te raken, je zult dan namelijk nog verder van huis zijn. Plaats het bosje dus altijd op het plekje dat je gecreëerd hebt voor je sleutels! 

En buiten dan?

Je sleutels moet je dus aan een sleutelhanger hangen en neerleggen op een vaste plek in je huis. Maar dit kan uiteraard niet als je weg gaat, je zult je sleutelbos dan meenemen. Ook dan kun je je sleutels verliezen! Hier moet je goed bij stilstaan, zo kun je een speciaal vakje in je tas gebruiken voor je sleutelbos. Eventueel kun je het ook nog standaard bewaren in je jaszak. Je moet op dit vlak een bewuste keuze maken en je houden aan je beslissing. Plaats je sleutelbos altijd op dezelfde plek in je tas of jas, zodat je je sleutels buiten nooit kwijtraakt. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WonenWonen