Dit zijn de meest onmisbare kantoorartikelen van dit jaar

Dit zijn de meest onmisbare kantoorartikelen van dit jaar

Een goed georganiseerd kantoor begint met de juiste kantoorartikelen. Of je nu vanuit huis werkt, een eigen bedrijf runt of deel uitmaakt van een groter team op kantoor. Toch zijn er bepaalde essentiële kantoorartikelen die je niet mag missen. We namen de proef op de som en zetten de meest onmisbare hieronder op een rij.

 1. Briefpapier
  Professioneel briefpapier is een must voor formele correspondentie. Het draagt bij aan een positieve indruk en laat zien dat je aandacht besteedt aan detail. Zorg ervoor dat je altijd een voorraad briefpapier hebt en laat briefpapier bestellen door je collega’s. 
 2. Notitieboeken
  Een notitieboek is een klassiek kantoorartikel dat nog steeds relevant is in onze digitale tijdperk. Het helpt om ideeën vast te leggen en aantekeningen te maken. Ook kan je je gedachten organiseren op een manier waarbij geen computer of smartphone nodig is.
 3. Pennen
  Een goede pen is altijd handig. Het is daarom belangrijk dat een pen comfortabel in de hand ligt en lekker schrijft. Het kan verschillen tussen balpennen, vulpennen of gelpennen.
 4. Post its met eigen logo

Kies voor een post it bedrukt met logo om snel notities of aantekeningen vast te leggen tijdens creatieve sessies. Je kunt het laten bedrukken met je eigen logo waardoor het er professioneel uitziet, ook tijdens de sessies met (potentiële) klanten. 

 1. Agenda en/of planners
  Een agenda of planner helpt je om je afspraken, deadlines en taken georganiseerd te houden. Digitale agenda’s zijn handig, maar er gaat niets boven het weg- of afstrepen van een taak die is afgerond. Dat voelt lekker!
 2. Ruime opbergmogelijkheden
  Om je kantoor netjes en georganiseerd te houden adviseren we om te investeren in opbergmogelijkheden zoals archiefkasten, mappen en opbergdozen. Een opgeruimde werkruimte draagt bij aan een productievere werkomgeving.

Het juiste gebruik van deze kantoorartikelen kan je werkplek aanzienlijk verbeteren. Of je nu streeft naar meer productiviteit, effectieve organisatie of professionele uitstraling. Deze onmisbare kantoorartikelen zijn de sleutel tot succes. Zorg ervoor dat je altijd voldoende voorraad hebt, want je wilt niet halverwege een belangrijk project zonder deze essentiële tools komen te zitten.
Een ander belangrijk aspect van een goed uitgeruste werkplek is een ergonomische kantoorstoel en verstelbaar bureau. We mogen niet vergeten hoe belangrijk een comfortabele en ergonomische kantoorstoel en bureau zijn voor je algehele werkervaring. Dit heeft namelijk ook grote invloed op je fysieke gesteldheid.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WonenWonen