Zo geniet je deze zomer nog meer van jouw eigen jacuzzi 

Zo geniet je deze zomer nog meer van jouw eigen jacuzzi 


Er is toch niets lekkerder dan een jacuzzi in eigen tuin? Steeds meer mensen investeren in een geheel eigen spa. De ultieme wellness beleving, maar dan gewoon lekker vanuit huis. Spa producten zijn tegenwoordig dan ook in overvloed te vinden. Hoe fijn is het als je je na een lange werkdag terug kunt trekken in de tuin? Gewoon even bubbelen, je gedachten uitschakelen en vervolgens weer volledig opgeladen naar binnen terugkeren. 

Toch kan de zomer ongemerkt roet in het eten gooien. Dat klinkt vreemd. Dit moet toch juist het perfecte moment zijn om van jouw persoonlijke spa gebruik te maken? Misschien. Toch heeft niet iedereen zin om bij tropische temperaturen ook nog eens in een warm bad te stappen. Gelukkig hoeft dit je er niet van te weerhouden om je jacuzzi te gebruiken. Het zou immers zonde zijn als dit op warme dagen niet mogelijk is. Maar hoe zorg je ervoor dat je ook de komende zomer volop van je eigen jacuzzi kunt genieten? We zetten een aantal tips op een rijtje. 

Kies het juiste moment 

Het is logisch dat je op het heetste moment van de dag weinig zin hebt om te bubbelen. Liever geniet je van wat meer koelte. Maar dat betekent natuurlijk niet dat het de hele dag extreem warm is. Zelfs tijdens een hittegolf zijn er nog altijd genoeg momenten waarop het wat koeler is. Dit merk je bijvoorbeeld in de vroege ochtend of in de avond als de zon onder is gegaan. Dit zijn dan ook de momenten die bij uitstek geschikt zijn om even in de jacuzzi te stappen. 


In de zomer adviseren wij om met name in de ochtend te genieten van de bubbels. Dit is een heerlijke manier om de dag ontspannen te beginnen. Bovendien is het dan nog lekker koel buiten. 

Minder warm 


Denk je aan een jacuzzi, dan denk je aan warmte. Juist de combinatie van bubbels en water zorgt voor dat ontspannen gevoel. Althans, als het buiten niet zo warm is. Wanneer het een hittegolf is, snak je echter naar verkoeling. Dan moet je er niet aan denken om in extreem warm water te stappen. Besef echter goed dat de temperatuur in de jacuzzi meestal gemakkelijk te verstellen is. Zo kun je eenvoudig de temperatuur verlagen. Kies bij voorkeur voor een watertemperatuur dat iets onder jouw eigen lichaamstemperatuur ligt. Hierdoor voelt het water een stuk koeler op de huid en geniet je ook tijdens een warme dag van de jacuzzi. 

Nodig andere mensen uit 

Zomerse avonden zijn bij uitstek geschikt voor gezelligheid met familie en vrienden. Organiseer een BBQ of een borrelavond en sluit deze met z’n allen af in de opblaasbare jacuzzi. Er is bijna geen mens op aarde die dit voorstel kan weerstaan. Zo wordt de jacuzzi niet alleen een heerlijke plek om in te verblijven, maar wordt het ook nog eens heel gezellig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WonenWonen