Welke verschillende soorten klamboes zijn er?

We weten allemaal dat er veel verschillende soorten manieren zijn om er voor te zorgen dat je niet helemaal lek geprikt wordt in je slaap, waarvan klamboes één van de beste resultaten boekt. Maar wist je dat je niet maar één soort klamboe hebt, meer een hele hoop verschillende? Hieronder bespreken we een paar van de verschillende soorten klamboes. 

Reisklamboe

Als je veel op reis gaat, dan is het wel fijn om iets bij je te hebben wat er voor zorgt dat al die vervelende insecten niet bij je in de buurt komen ’s avonds. Voor deze reizigers is speciaal de reisklamboe, deze klamboe is eenvoudig in te klappen en mee te nemen op reis.

Rits

Bij de meeste klamboes met je het hele klamboe optillen om uit de klamboe te komen, maar je hebt ook speciale soorten klamboes die met een rits komen. Dit is erg handig als je er meerdere keren uit moet ’s avonds om te plassen. Je kan eenvoudig de rits open en dicht doen en er zo voor zorgen dat er geen insecten binnen komen.

Hangende klamboes

De meest standaard klamboes zijn de hangende klamboes, deze klamboes zijn over het algemeen gemaakt van katoen en hangen over heel je bed. Je moet deze klamboes optillen als je er weer uit wilt. Ben je op zoek naar een katoenen klamboe? Kijk dan eens op https://www.bambulah.com/nl/katoenen-klamboes/.

Babyklamboes

Voor de baby’s heb je ook nog speciale klamboes, een normale klamboe is meestal veel te groot voor een baby bed. Deze klamboes zijn speciaal gemaakt voor baby’s en zijn daarom dus ook een stuk kleiner als de normale klamboe.

Hangmatklamboes

Als je in de tuin een hangmat hebt maar altijd lastig gevallen wordt door insecten, dan kan een hangmatklamboe de perfecte uitkomst zijn. Deze zijn zo gemaakt dat ze om heel je hangmat heen vallen zodat je geen last hebt van beestjes. 

Het is niet fijn om door insecten gestoken of gebeten te worden, daarvoor hebben ze de klamboe bedacht. Maar naast de standaard hangende klamboes die meestal van katoen zijn, heb je ook nog andere soorten klamboes. Voor de reiziger heb je reisklamboes die makkelijk mee te nemen zijn. Ook heb je klamboes met ritsen voor als je er ’s avonds vaak uit moet. Voor baby’s heb je speciale kleine baby klamboes en voor een hangmat heb je ook nog speciale klamboes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WonenWonen