Richt je huis duurzaam in met refurbished

Richt je huis duurzaam in met refurbished

Wil jij je huis duurzaam inrichten? Kies dan voor refurbished elektronica. Refurbished elektronica wordt steeds populairder en dit zien we ook terug bij grote winkelketens die elektronische apparaten verkopen. Richt je huis duurzaam in en geniet van alle voordelen die refurbished te bieden heeft!

Refurbished elektronica in huis

Een slimme woning kan je vele euro’s schelen. Je kunt in één opslag zien welke apparaten actief of non-actief staan. Koppel diverse apparaten aan een smart home systeem en wees bewust van alle apparaten die gebruikt worden binnen het huis. Je hebt zelf in de hand welke apparaten aan staan en wanneer ze aan staan. Denk hierbij aan de thermostaat, luchtreiniger, automatische gordijnen, Ring deurbel etc. Verbind al deze apparaten en bestuur ze van afstand met je smartphone. Schaf je een Apple Home systeem aan dan kun je gemakkelijk je iPhone gebruiken als afstandbediening. Ben je op zoek naar een iPhone met een snelle processor en een middelgroot beeldscherm, om elk klein detail te kunnen zien? Schaf dan een iPhone 13 aan en geniet van de energiezuinige en krachtige A15 Bionic Chip. Wil je volledig duurzaam gaan? Kies dan voor een refurbished versie. Maak het jezelf gemakkelijk en houdt alles in de gaten op jouw iPhone, ook als je niet thuis bent.

Voordelen van refurbished

We zien steeds meer refurbished elektronica zowel online als in fysieke winkels. Refurbished producten zijn gereviseerde producten. Deze producten zijn vaak afkomst uit het bedrijfsleven of restvoorraden en zijn in goede staat. Voordat deze producten weer opnieuw worden aangeboden, worden ze grondig gecontroleerd. Mocht het nodig zijn worden er onderdelen vervangen of gerepareerd. Dit betekent dat je altijd een goed werkend product hebt. Een refurbished product is 100% functioneel, net als een nieuw product in de winkel. Refurbished producten zijn vele malen goedkoper dan nieuwe producten in de winkel. Je kunt tientallen tot honderden euro’s besparen. Refurbished is niet alleen goedkoper, maar ook nog eens duurzaam. Bij het produceren van elektronische apparaten komen er schadelijke stoffen vrij die niet goed zijn voor mens, dier en natuur. Door te kiezen voor een refurbished product verleng je de levensduur van een product. Dit betekent dat je minder snel een nieuw product hoeft te kopen. Kies je voor refurbished dan zorg je voor minder CO2-uitstoot. CO2-uitstoot is één van de boosdoeners als het gaat om de opwarming van de aarde. Schaf je refurbished elektronica aan voor je huis, dan help je het milieu ook een handje mee!

Refurbished webshop

Een officiële webshop geeft vaak garantie op je aankoop. Dit betekent dat je niet alleen goedkoper uit bent, maar ook zekerheid hebt. Kies je voor duurzaam, dan ben je bij refurbished aan het juiste adres. Bij Refurbished.nl staat duurzaamheid centraal. Ook krijg je altijd 3 jaar garantie op je aankoop. Daarnaast kun je altijd terecht bij de klantenservice voor al je vragen. Zo kun je jarenlang genieten van jouw refurbished aankoop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WonenWonen