Netelweg 13 Zonnedael Funda

netelweg 13 zonnedael funda

Netelweg 13 Zonnedael is een prachtig pand gelegen in het rustige en groene Zonnedael. Het pand is omgeven door een groot en fraai aangelegd tuin, wat het huis de ideale plek maakt voor wie van rust en groen houdt.

Binnen in het pand is er genoeg ruimte om te wonen en te werken. De begane grond biedt ruimte aan een ruime woonkamer met open haard en een ruime keuken met een kookeiland. Ook is er een studeerkamer aanwezig, wat het pand bijzonder geschikt maakt voor wie thuis werkt.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers, waarvan één met een eigen badkamer. Ook is er een ruime badkamer aanwezig op deze verdieping.

Op de tweede verdieping is er nog een ruime slaapkamer te vinden, die ideaal is als logeerkamer of als speelkamer voor kinderen.

De tuin rondom het huis is zorgvuldig aangelegd en biedt volop privacy en ruimte om te ontspannen. Er is ook een ruime garage aanwezig, waardoor je auto droog en veilig geparkeerd kan staan.

Netelweg 13 Zonnedael is een prachtig pand met ruimte en rust, gelegen in een groene omgeving. Het is zeker een bezoek waard als je op zoek bent naar een ruim en comfortabel huis. Als je besluit om in dit pand te verhuizen, is een verhuisbedrijf inhuren een goede optie om de verhuizing soepel te laten verlopen. Zo kun je je volledig concentreren op het inrichten van je nieuwe huis en genieten van de ruimte en rust die dit pand biedt.

Is huis Flodder nog te vinden?

Huis Flodder is een fictief pand uit de gelijknamige televisieserie en film. Het is dus niet echt te vinden, omdat het alleen bestaat in de verbeelding van de makers van de serie en film. In de serie en film werd Huis Flodder gebruikt als de thuisbasis van de familie Flodder, die bekend stond om hun ondeugende en chaotische manier van leven.

Waar is Flodder opgenomen?

De televisieserie en de film Flodder zijn opgenomen in de Amsterdamse wijk Amsterdam-Noord. In de serie en de film werd gebruik gemaakt van verschillende locaties in de wijk, waaronder het huis van de familie Flodder, de buurtwinkel en het park.

Ook werden er opnames gemaakt op andere locaties in Amsterdam, zoals het Amstelstation en de Willem de Zwijgerlaan. De opnames vonden plaats tussen 1985 en 1992 en hebben een belangrijke rol gespeeld in het imago van Amsterdam-Noord als een chaotische en kleurrijke wijk.

Waar is het huis van Flodder?

Huis Flodder is een fictief pand uit de televisieserie en film Flodder. Het bestaat dus alleen in de verbeelding van de makers van de serie en film en is niet echt te vinden. In de serie en film werd gebruik gemaakt van verschillende locaties in Amsterdam-Noord voor de opnames, maar er is geen specifiek huis dat de rol van Huis Flodder vervult. Als je op zoek bent naar een echt huis in Amsterdam-Noord, kun je het beste op zoek gaan naar een woning op een van de vele woningwebsites, zoals Funda.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WonenWonen