Voor wie is een bedrukt schort perfect?

Voor wie is een bedrukt schort perfect?

Branding is erg belangrijk voor je onderneming. Het zorgt ervoor dat je klanten precies weten wat je doet en waar je voor staat. Hierdoor kunnen ze gemakkelijk bij je aankloppen als ze iets nodig hebben. Om ervoor te zorgen dat je altijd herkenbaar bent, is het handig om je werkkleding te laten bedrukken. Sta je bijvoorbeeld veel in de keuken als kok? Dan zijn schorten bedrukken natuurlijk erg slim! Op deze manier ben je direct herkenbaar en ziet iedereen het bedrijf waar je voor werkt. In dit artikel willen we je graag vertellen voor welke banen het handig is om schorten te laten bedrukken.

Voor alle horeca mensen

Als je in de horeca werkt, herken je het waarschijnlijk wel. Je brengt een dienblad vol met bier of wijn weg, en halverwege glij je uit. Hierdoor valt het hele dienblad omver en zit heel je kleding onder. Dit is natuurlijk nog vervelender als het je eigen kleding is. Om ervoor te zorgen dat dit jouw personeel niet overkomt, kun je schorten laten bedrukken en deze laten dragen door het personeel. De schorten zorgen er namelijk voor dat de kleding van het personeel zelf niet helemaal vies wordt. De schorten zijn er tevens voor gemaakt om goed tegen viezigheid te kunnen. Daarnaast zijn de schorten ook een goed visitekaartje. Al het personeel ziet er dan namelijk precies hetzelfde uit. Dit maakt een mooie eenheid. 

De enige echte bloemisten

De bloemist creëert de gehele dag mooie boeketten van de meest prachtige bloemen en planten. De bloemist draagt altijd een schort als deze aan het werk is. Het schort zorgt er namelijk voor dat de kleding niet vies wordt van het bloemschikken. Daarnaast zorgt het schort ook voor een extra bescherming. De schort wordt namelijk altijd van een steviger materiaal gemaakt. Hierdoor is het met een mes of schaar moeilijker om een gat in te maken. Voor de bloemist is het natuurlijk ook belangrijk dat het bedrijf kenbaar is. Hierdoor doe je er als bloemist ook erg goed aan om je schort te laten bedrukken met je bedrijfslogo of slogan. 

Een barista met een schort

Een opkomend beroep van de laatste jaren in Nederland is de barista. Steeds vaker worden er in koffiezaken door Nederland nieuwe koffie’s gemaakt. De barista die deze koffie maakt draagt bijna altijd een schort. Het is namelijk erg belangrijk dat de barista er goed uit ziet. Het maken van de koffie gaat namelijk om meer dan alleen de smaak. De hele beleving van de koffie is uitermate belangrijk. Om deze reden is het voor de barista enorm belangrijk om er goed uit te zien. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WonenWonen