Deurkrukken en deurbeslag: een overzicht van de verschillende soorten

Deurkrukken en deurbeslag: een overzicht van de verschillende soorten

Als het gaat om het kiezen van deurbeslag voor uw woning, is het belangrijk om te weten wat er allemaal beschikbaar is. Deurbeslag is niet alleen functioneel, maar kan ook bijdragen aan de uitstraling van uw woning. Bij deurklinken.com bieden we een breed scala aan deurbeslag opties. In deze blog post zullen we enkele van de verschillende soorten deurkrukken en ander deurbeslag beschrijven die beschikbaar zijn, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken voor uw huis.

Deurkrukken met rozetten

Deurkrukken met rozetten zijn een populaire keuze voor zowel modern als klassiek interieur. De rozetten zijn de platen die op de deur worden gemonteerd en bieden een elegante uitstraling. Bij deurklinken.com hebben we een breed scala aan rozetten om uit te kiezen, waaronder ronde, ovale en vierkante rozetten in verschillende kleuren en materialen.

Deurkrukken op schild

Deurkrukken op schild zijn een andere populaire keuze en hebben een grotere plaat dan deurkrukken met rozetten. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en materialen en bieden een robuustere uitstraling dan deurkrukken met rozetten. Bij deurklinken.com hebben we een breed scala aan deurkrukken op schild om uit te kiezen, waaronder schilden met sleutelgat, toilet- en badkamer sluitingen.

Deurklinken met WC-sluiting

Deurklinken met WC-sluiting zijn ideaal voor badkamers en toiletten. Ze zijn voorzien van een extra knop of hendel aan de binnenkant van de deur waarmee u de deur van binnenuit kunt vergrendelen. Bij deurklinken.com hebben we een breed scala aan deurklinken met WC-sluiting in verschillende stijlen en materialen om uit te kiezen.

Deurkrukken met sleutelgat

Deurkrukken met sleutelgat zijn perfect voor kamers waarin extra beveiliging nodig is, zoals slaapkamers of kantoren. Ze zijn voorzien van een sleutelgat dat kan worden gebruikt met een sleutel om de deur van buitenaf te vergrendelen. Bij deurklinken.com hebben we een breed scala aan deurkrukken met sleutelgat in verschillende stijlen en materialen om uit te kiezen.

Deurkrukken op rozet met sleutelgat

Deurkrukken op rozet met sleutelgat bieden dezelfde beveiliging als deurkrukken met sleutelgat, maar hebben een elegantere uitstraling dankzij de rozet. Bij deurklinken.com hebben we een breed scala aan deurkrukken op rozet met sleutelgat in verschillende stijlen en materialen om uit te kiezen.

Deurklinken met WC-sluiting en sleutelgat

Deurklinken met WC-sluiting en sleutelgat zijn ideaal voor kamers waar extra beveiliging en privacy nodig zijn, zoals slaapkamers of kantoren met aangrenzende badkamers. Ze bieden de mogelijkheid om de deur van binnenuit te vergrendelen met een WC-sluiting en van buitenaf met een sleutel. Bij deurklinken.com hebben we een breed scala aan deurklinken met WC-sluiting en sleutelgat in verschillende stijlen en materialen om uit te kiezen.

Deurklinken met een magneet

Deurklinken met een magneet zijn perfect voor situaties waarin een deur niet volledig gesloten hoeft te worden, zoals bijvoorbeeld bij een kantoor of in de woonkamer. Door de magneet blijft de deur gesloten, maar kan deze eenvoudig worden geopend zonder een deurklink te gebruiken. Bij deurklinken.com hebben we een breed scala aan deurklinken met een magneet in verschillende stijlen en materialen om uit te kiezen.

Deurbeslag voor schuifdeuren

Schuifdeuren zijn tegenwoordig een populaire keuze voor moderne woningen en bieden een ruimtebesparende oplossing voor deuren. Bij deurklinken.com hebben we een breed scala aan deurbeslag opties voor schuifdeuren, waaronder handgrepen, deurgrepen en sloten. Ons deurbeslag is verkrijgbaar in verschillende stijlen en materialen, waaronder roestvrij staal, messing en chroom.

Deurbeslag voor voordeuren

Voordeuren zijn het visitekaartje van uw woning en het is belangrijk dat het deurbeslag niet alleen functioneel is, maar ook bijdraagt aan de uitstraling van uw woning. Bij deurklinken.com hebben we een breed scala aan deurbeslag opties voor voordeuren, waaronder deurkrukken, grepen, brievenbussen en beldrukkers. Ons deurbeslag is verkrijgbaar in verschillende stijlen en materialen, waaronder brons, koper en zwart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WonenWonen