De verschillen tussen Ring deurbellen

De verschillen tussen Ring deurbellen

Wil je graag de beste video deurbel kopen voor je woning, maar twijfel je tussen de Ring deurbel 3 of 4? Dan is het belangrijk om te kijken naar de verschillen tussen de twee modellen. Als je deze weet, kun je een weloverwogen keuze maken. In dit blog bericht vertellen we je graag wat de verschillen tussen beide modellen zijn.

Uiterlijk van de deurbel

Als we naar de beide modellen kijken via Thuisraad, zien we qua uiterlijk geen verschillen. Zowel de Ring 3 als de Ring 4 hebben hetzelfde ontwerp. Toch zijn er wel verschillen te vinden. De afmetingen van de deurbellen zijn namelijk verschillend. De Ring Deurbel 4 is net iets kleiner dan zijn voorganger met afmetingen van 12,8 x 6,2 x 2,8 centimeter. Daarnaast weegt hij met 200 gram ook minder dan zijn voorganger die 238 gram weegt. Deze verschillen zijn zo minimaal, dat ze waarschijnlijk doorslaggevend zijn.

De Pre-roll functie

Toch is er weldegelijk een groot verschil tussen de twee modellen. Dat is namelijk met de Pre-roll functie. Deze functie is wel aanwezig op de nieuwere Ring deurbel 4, maar niet aanwezig bij zijn voorganger. De Pre-roll functie wordt in het Nederland ook wel aangegeven als de voorvertoning. Het principe is vrij simpel. Als je een melding krijgt van een beweging voor de deur, maakt de camera al 4 seconden voordat de melding komt een video zonder geluid. Hierdoor zie je al iets op video voordat de deurbel de beweging merkt, waardoor je nooit meer iets mist.

De prijs van de deurbellen

Een ander verschil dat we kunnen zien tussen de Ring deurbel 3 en 4 is de prijs. De Ring 3 is namelijk iets goedkoper dan zijn opvolger. Je kunt de Ring deurbel 3 al kopen voor 120 euro bij de grotere webshops. De Ring deurbel 4 is wat duurder, met een prijs van 160 euro. Als je de Pre-roll functie niet heel belangrijk vindt, is het dus een logische keuze om voor de Ring deurbel 3 te kiezen. Als je deze wel belangrijk acht, is de beste deurbel de Ring 4!

Waarom een Ring deurbel aanschaffen?

Het kopen van een Ring deurbel is voor veel huishoudens een perfecte uitkomst. Met beide modellen heb je een slimme deurbel te pakken. Deze zijn beide aan te sluiten op de bedrading van de oude deurbel en ook draadloos te gebruiken. Je kunt praten met degene die aanbelt en je krijgt er een live video bij te zien. Je ontvangt direct een melding op je telefoon als er iemand aanbelt. Je hoeft hiervoor niet thuis te zijn. Dus ook vanuit je werk zie je wie er voor de deur staat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WonenWonen