Bucket hats: Steel de show met jouw hoedje

Bucket hats: Steel de show met jouw hoedje

De bucket hats staan ook wel bekend als festivalhoedje. Op festivals zie je namelijk een groot aantal mensen hiermee rondlopen en ook hebben veel festivals deze in hun merchandise opgenomen. Niet gek als je weet dat deze hoedjes al voor langere tijd op de markt te verkrijgen zijn en er ook steeds meer populariteit bij is komen kijken. Maar hoe kan het dan dat deze hoedjes zo populair zijn geworden? En welke mogelijkheden zijn er op dit gebied te vinden? Onderstaande informatie zet alles voor jou op een rij. 

De bucket hats bij verschillende festivals te verkrijgen 

De bucket hats zijn vissershoedjes die jou kunnen beschermen tegen verschillende weersinvloeden. Vroeger waren het voornamelijk de boeren die deze hoeden droegen als bescherming tegen de regen, maar later werd het een onderdeel van verschillende outfits. Op festivals hebben deze hoeden daarom ook een goede intrede gedaan. Bij de grotere festivals zul je bijvoorbeeld altijd een variant met het logo van het festival erop kunnen aanschaffen. Jij maakt jouw volledige festival outfit compleet door voor een mooie variant te kiezen en kunt ervoor zorgen dat je goed beschermd bent gedurende de warme dagen of met regenachtig weer. 

Materiaalsoorten geven ieder weer nieuwe specificaties 

Als je de bucket hats aan wilt schaffen, moet je als eerste naar de materiaalsoorten kijken. De vissershoedjes zijn namelijk van een grote verscheidenheid aan materialen gemaakt, waardoor je profiteert van meerdere specificaties. Als je een model wilt hebben dat je eenvoudig op kunt bergen is bijvoorbeeld katoen een goede optie. Voor veel stevigheid kun je kijken naar spijkerstof en voor meer warmte naar de variant van badstof of een ander dik materiaal. In de Festival winkel kun je deze hoeden allemaal naast elkaar leggen voordat je een keuze maakt uit het assortiment. 

De kleuren stelen de show 

Het is daarbij belangrijk dat jij de show gaat stelen met jouw nieuwe bucket hats. Dit kun je doen door naar de verschillende kleuren te kijken waarin de hoeden komen. Effen kleuren, felle kleurtinten en patronen zijn bijvoorbeeld allemaal mogelijk. Je kunt hierbij goed kijken naar de opties en je geeft jezelf de gelegenheid om voor iedere outfit de beste oplossing in jouw bezit te hebben. Je kunt altijd een aantal varianten aanschaffen, zodat je tussendoor nog kunt wisselen en steeds weer een andere uitstraling hebt naar de buitenwereld en de show steelt met jouw hoed.   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WonenWonen