Breng meer sfeer in de kinderkamer met een leuk kinderkleed!

Breng meer sfeer in de kinderkamer met een leuk kinderkleed!
Inhoudsopgave Hide
  1. Dierenprint
  2. Bloemen
  3. Neutraal

Ga je binnenkort een kinderkamer inrichten of ben je toe aan iets nieuws? Dan is het leuk om te investeren in een leuk kinderkleed. Dit zorgt namelijk voor veel meer sfeer in de kinderkamer. Dat niet alleen, want een zacht kleed maakt ook spelen een stuk veiliger. Maar waar kun je eigenlijk uit kiezen? Lees snel verder als je dit wilt weten. Een vloerkleed voor de kinderkamer kopen is nog nooit zo makkelijk geweest!

Dierenprint

Je zou kunnen kiezen voor een dierenprint, als je een nieuw kleed zoekt. Dit zit altijd goed. Daarbij bestaan er heel veel verschillende soorten dierenkleden. Het is natuurlijk wel handig om eerst aan je kind te vragen wat voor dier ze leuk vinden. Het is natuurlijk zonde om een willekeurig dier te kiezen, terwijl je kind dit dier helemaal niet leuk vindt. Daarom is het dus echt een aanrader om op stap te gaan met je kind om te kijken naar leuke kleden.  Wie weet ontdek je wel een pareltje in een winkel, waar je normaal niet zo snel zou komen. Nog makkelijker is natuurlijk om alles online in te slaan. Het lastige hiervan is echter dat je dan niet zo goed weet wat het formaat is. Je kunt het natuurlijk wel opmeten, maar vaak is het toch iets anders dan je in gedachte hebt. Dit probleem voorkom je als je in de winkel gaat kijken.

Bloemen

Een andere goede keuze is een kinderkleed met bloemen erop. Het is heel erg breed, want je hebt natuurlijk heel erg veel bloemen. Dat kan het moeilijker maken, want dat geeft eigenlijk aan dat je heel veel keuze hebt. Ook voor dit kleed geldt dat je het beste op onderzoek uit kunt gaan. Het zou bijvoorbeeld ook kunnen helpen om een bord aan te maken op Pinterest waar je allerlei bloemen kleden kunt pinnen. Vaak zorgt dit er ook voor dat je meer inspiratie krijgt voor de rest van de kamer. Echter moet je ook hierbij niet vergeten dat het erg belangrijk is dat je een bloem uitkiest die past bij je kind. Kies dus niet alleen voor het bloemenkleed dat je zelf mooi vindt, maar betrek je kind in dit proces. Anders is het wederom zonde van de aanschaffing van het kleed.

Neutraal

Je kan natuurlijk ook gewoon voor een neutraal kleed gaan. Denk aan een kleed aan een effen kleur zonder te veel poespas. Dit kan rust creëren in een kinderkamer, al helemaal als er al heel veel drukke elementen in de kamer zijn. Vaak denken mensen dat dit een kinderkamer saai maakt, maar dat is alles behalve het geval. Een neutraal kleed zorgt voor rust en dat gaat er ook voor zorgen dat je kind een stuk rustiger slaapt. Daarbij kunnen elemeten zoals behang al zorgen voor drukte, dus een neutraal kleed compenseert in feite ook. Je kunt het natuurlijk zo gek maken als je wilt, maar een neutraal kleed hoeft niet altijd iets slechts te zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WonenWonen