Bescherm jouw woning met de Hikvision ColorVu

Bescherm jouw woning met de Hikvision ColorVu

Wil je dag en nacht jouw woning goed beschermen door middel van een camera? Dan kan de Hikvision ColorVu jou hierbij helpen. Deze camerabewaking zorgt ervoor dat je te allen tijde goed zicht hebt op wat er rondom jouw woning gebeurt. De beeldkwaliteit zal daarbij ook bij minder licht goed genoeg zijn om een duidelijk beeld te hebben. Om ervoor te zorgen dat je de juiste keuze maakt, is het verstandig om te weten welke specificaties hierbij komen kijken. Want wat kun je van de camera verwachten? Onderstaande informatie zet het op een rij. 

Dag en nacht zicht op de omgeving

De Hikvision ColorVu is een van de camera’s die zowel overdag als in de nacht goed beeld geeft tijdens het opnemen van de beelden. Het is voor mensen namelijk steeds belangrijker om dag en nacht voldoende bewaking te hebben. Daarom zijn het niet alleen camera’s om bij een woning te plaatsen, maar ook bij bedrijfspanden. De beelden zijn zowel live te volgen als op te nemen, zodat je bewijsvoering hebt in geval van problemen. Je hoeft alleen nog maar de camera’s op een strategische plek te plaatsen, zodat je zicht hebt op de plekken die je wenst te hebben. 

Goede beelden en veel details 

De camera’s hebben een groot aantal technologieën om van te profiteren. Als je de camera aanschaft bij Pro-Alarm.nl heb je bijvoorbeeld een camera die automatisch het beeld aanpast als er minder licht op de camera valt. Gedurende de avonduren en in de nacht is de nachtvisie ingeschakeld en overdag schakelt deze automatisch over naar de dagvisie. Het beeld is daarbij scherp, zodat je ook de details duidelijk hebt. De kleuren blijven daarbij ook uitstekend. Je hoeft hierdoor dus geen andere camera’s meer aan te schaffen en hebt altijd het bewijs dat je nodig hebt. 

Alles goed zichtbaar hebben

Het enige waar je nog naar hoeft te kijken is de beste plaats om de camera op te hangen. De camera’s hebben een panoramabeeld, waardoor je altijd een breed beeld hebt en voldoende oppervlak kunt overbruggen. Je bepaalt dan zelf of de camera goed zichtbaar is of dat je deze in een hoek buiten het zichtsveld is. De camera duidelijk zichtbaar ophangen kan vaak ook helpen om de inbrekers buiten te houden. Het belangrijkste is echter dat je de beelden hebt die je nodig hebt indien er iets gebeurt en weet wat er rondom jouw huis gebeurt. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WonenWonen