Top 3 beste technologie upgrades voor jouw huis

Top 3 beste technologie upgrades voor jouw huis

Het dagelijkse leven wordt een stukje simpeler gemaakt door slimme technologie in huis. Zo kan slimme verlichting de perfecte sfeer creëren al voordat je thuis komt, bespaar je tijd in het huishouden door nieuwe gadgets en helpt een slimme thermostaat om je maandelijkse energierekening op peil te houden. Technologie ontwikkelt zich tegenwoordig enorm snel, het lijkt alsof er iedere dag nóg meer gadgets, nieuwe ideeën of verbeteringen van huidige producten wordt aangekondigd. In deze blog geven wij een top 3 van upgrades voor in huis waar je echt wat aan hebt. Zo wordt het dagelijks leven en stukje simpeler en kun je meer gaan genieten van andere dingen.

1. Slimme verlichting

Een paar jaar terug was iedereen nog druk bezig met het installeren van dimlichten. Een fijne oplossing om in iedere kamer of in iedere hoek zelf de sfeer te kunnen bepalen. Fast forward naar 2022: de lampen zijn nu slim genoeg om zichzelf op instructie te dimmen. Er zijn geen dimlichten meer nodig. Je sluit de lampen aan op je smarthome-apparaten of aan je telefoon om ze handsfree in te stellen. Voor ieder scenario kan je je favoriete sfeer belichting instellen zoals voor wijntjes op de bank, een film kijken of een romantisch etentje aan de keukentafel. Slimme lampen kunnen zelfs worden aangepast aan je muziek, laat de lampen flikkeren op de maat van de muziek en je hebt je eigen disco thuis. Of ga nog een stapje verder en schaf lampen aan die op basis van stemherkenning te bedienen zijn. 

2. Handige slimme stofzuigers

Als het kon zouden we het liefst ons hele huishouden overlaten aan robots, toch? Misschien da we daar over enkele jaren op terug komen. Voor nu zijn er veel opties om het huishouden gemakkelijker en sneller te maken door behulp van technologie. Zo ook met stofzuigen! Waarschijnlijk heb je al vaker over robotstofzuigers gehoord, terwijl jij lekker op de bank zit óf druk onderweg bent maakt dit handige robotje de hele vloer schoon. Klinkt toch ideaal? Zet hem alvast op je lijstje voor Sinterklaas of kerst, een robotstofzuiger hoeft ook niet veel te kosten. Bekijk de robotstofzuigers in de aanbieding op de webshop van Robostofzuigers.

Een robotstofzuiger komt niet overal: hij mist hoeken van kamers, trappen, plinten, stof van meubels en het plafond. Op deze plekken moet je vaak zelf nog even langs met de stofzuiger. Hoe fijn is het dan om een steelstofzuiger te gebruiken? Geen gedoe meer met lange kabels of stopcontacten want ze zijn draadloos. Het bespaart geld want je hoeft geen dure stofzuigerzakken meer te kopen: steelstofzuigers hebben geen stofzak, je leegt het vuil simpelweg in de vuilnisbak. Het scheelt ruimte doordat een steelstofzuiger een slank model heeft en je deze gemakkelijk kunt ophangen aan de binnenkant van een deur of kastje. Ben je om, maar weet je niet welke je moet kiezen? Dan is het handig om een steelstofzuiger te vergelijken: denk hierbij aan de zuigkracht, de accu, het gewicht en de meegeleverde accessoires.

3. Speakers met stembediening

Speakers met stembediening, ook wel smart speakers genoemd, zijn bij velen thuis niet meer weg te denken. Ook bij deze gadget wordt het dagelijkse leven een stukje gemakkelijker gemaakt. Geen gedoe meer met proberen te verbinden met de muziekbox, of eerst je lege telefoon opladen voordat je een gezellig muziekje kan op zetten. Speakers met stembediening worden voornamelijk gebruikt om een lekker muziekje aan te zetten “Hey Google, zet het nieuwe album van Beyoncé op”. Daarnaast wordt zo een slimme speaker gebruikt om te vragen hoe laat het is, wat het weer wordt vandaag, om herinneren op te slaan en een alarm in te stellen. Ook kan je terecht bij Robostofzuigers.nl voor slimme speakers. Bekijk de webshop!

Helemaal fan van al deze handige snufjes? Dan staat je in de toekomst nog veel leuke en handige uitvindingen te wachten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WonenWonen