Landelijke vazen met touw

Uitgekeken op de vaasjes die je al zo lang in de kast hebt staan? landelijke vazenOf staan er nog een hoop oude (jam)potten in de kelder? Met een simpele handeling geef je ze een nieuwe en landelijke uitstraling: draai er touw omheen! Vul de landelijke vazen met wat lavendel, roosjes of een ander simpel (zijden) bloemetje en je hebt een frisse nieuwe accessoire in je huis.

Draai het touw strak om de vaas heen. Je hoeft niet de hele vaas te bedekken, vooral bij een glazen pot is het leuk om er nog gedeeltelijk doorheen te kunnen kijken.

Maak het touw vast door een nonchalante maar strakke knoop of strik te leggen. Je kunt het touw ook vastlijmen met behulp van een klein beetje secondelijm. Zorg dan wel dat de lijm niet zichtbaar door het touw heen komt.

Landelijke vazen: extra tips

Een leuke twist geef je door halverwege een hangertje met bijvoorbeeld een (zeep)hartje, sterretje of ander figuur aan het touw te rijgen. Ook kan je een extra lus maken, zodat je de landelijke vaas kan ophangen. Je kunt de vazen ook gebruiken als waxinelichthouder!

 

Heb je aanvullingen of extra tips over landelijke vazen? Deel ze met alle lezers via onderstaand reactieformulier.
Ps. Wil je andere lezers laten weten wat je van dit artikel vindt? Geef je anonieme stem (één tot vijf sterren) bovenin dit artikel. Bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WonenWonen